Tortica Zlatica

50,00 

Ročno izdelana 3-nadstropna torta iz plenic Zlatica v zlati in bež barvi je idealno darilo ob rojstvu in za baby shower. Z napisom po želji lahko elegantni tortici dodate še personalizirano sporočilce. Vse informacije o sestavi tortice si preberite spodaj v opisu.

Ni na zalogi

Opis

Torta iz plenic vsebuje:

  • 83 pleničk (Pampers Premium Active 3-6 kg) – število pleničk lahko malenkost variira zaradi oblike tortice
  • dekoracija (zlati trakovi in umetne bež vrtnice)
  • zlati copatki za dojenčka
  • NAPIS LAHKO IZBIRATE PO ŽELJI, IN SICER GA NAPIŠITE MED OPOMBE PRI ZAKLJUČKU NAKUPA! V kolikor ne boste dodali opomb, bo napis identičen temu na fotografiji “Baby Shower”
  • višina tortice: cca. 45cm
  • spodnji premer tortice: cca. 32cm

 

Dekoracija iz bež vrtnic je samo na sprednji strani plenične torte.

Torta iz plenic stoji na kartonastem podstavku, ovijemo jo v prozoren celofan in dekoriramo s pentljo.

*Rok za izdelavo torte iz plenic je od 3 do 7 delovnih dni, zaradi njene oblike je možen samo osebni prevzem v Ljubljani.

Vse plenične torte si lahko pogledate v naši spletni trgovini.

 

O naši dodatni ponudbi pa si preberite spodaj:

TORTA IZ PLENIC PO VAŠIH ŽELJAH: “Skupaj z vami ustvarimo unikatno darilce.”

V spletni trgovini Stvarca se trudimo, da so naši izdelki unikatni, zato ves čas razvijamo nove izdelke. Ker pa želimo tudi vam pričarati personalizirano zabavo ob rojstvu otročka, izdelujemo torte iz plenic po naročilu. V tortico lahko vključite vaše izdelke po želji (dekoracija, napisi, igrače, izdelki za nego, ipd.) s katerimi oblikujemo tortico po meri. Izdelke dostavite sami in nato mi oblikujemo torto iz plenic po meri. Lahko vam pa tudi mi pripravimo različne ideje glede na tematiko zabave in izberete tortico, ki si jo želite. Pišite nam na naš e-mail naslov (info@stvarca.si) ali pokličite na številko 031 368 340 in vam bomo z veseljem pomagali.

ORGANIZACIJA BABY SHOWER ZABAV: “Ustvarjanje nepozabnih trenutkov.”

V naši spletni trgovini ponujamo tudi možnost organizacije in izvedbe Baby shower zabav. V kolikor potrebujete pomoč pri organizaciji zabave, smo vam na voljo v vseh korakih (od začetka načrtovanja do končne izvedbe zabave). Nudimo vam ideje za tematiko zabave, igrice, dekoracijo, darila in vse kar spada zraven. Pokličite nas (031 368 340) ali nam pišite na e-mail naslov (info@stvarca.si) ter nam zaupajte svoje želje.

Različne ideje za praznovanja, nasvete in diy recepte pa najdete tudi na našem zavihku blog. Če imate kakšno željo za vsebino pa nam tudi to lahko napišete na e-mail naslov (info@stvarca.si).