Tortica Iris

55,00 

Ročno izdelana baby shower torta Iris v odtenkih modre barve pričara pridih pomladi. Je idealno darilo ob rojstvu in za baby shower. Vse informacije o sestavi tortice si preberite spodaj v opisu.

1 na zalogi

Opis

Torta iz plenic Iris je unikatna in ročno izdelana ter je odlično darilo ob rojstvu in za baby shower.

Sestava tortice:

  • 83 pleničk (Pampers Premium Active 3-6 kg) – število pleničk lahko malenkost variira zaradi oblike tortice
  • dekoracija v odtenkih modre barve (trakovi in umetne rože različnih barvnih odtenkov modre ter različnih velikosti) – razporeditev rož se verjetno razlikuje od te na 1.fotografiji, številčnost in oblike rož ostajajo iste
  • NAPIS LAHKO IZBIRATE PO ŽELJI, IN SICER GA NAPIŠITE MED OPOMBE PRI ZAKLJUČKU NAKUPA! V kolikor ne boste dodali opomb, bo napis identičen temu na fotografiji “Baby Shower”
  • višina tortice: cca. 45cm
  • spodnji premer tortice: cca. 32cm

Rože so razporejene le na sprednji strani plenične tortice.

Torta iz plenic stoji na kartonastem podstavku, ovijemo jo v prozoren celofan in dekoriramo s pentljo.

*Rok za izdelavo torte iz plenic je od 3 do 7 delovnih dni, zaradi njene oblike je možen samo osebni prevzem v Ljubljani.

Vse plenične torte si lahko pogledate v naši spletni trgovini.

 

O naši dodatni ponudbi pa si preberite spodaj:

TORTICA PO VAŠIH ŽELJAH: “Skupaj z vami ustvarimo unikatno darilce.”

V spletni trgovini Stvarca se trudimo, da so naši izdelki unikatni, zato ves čas razvijamo nove izdelke. Ker pa želimo tudi vam pričarati personalizirano zabavo ob rojstvu otročka, izdelujemo torte iz plenic po naročilu. V tortico lahko vključite vaše izdelke po želji (dekoracija, napisi, igrače, izdelki za nego, ipd.) s katerimi oblikujemo tortico po meri. Izdelke dostavite sami in nato mi oblikujemo torto iz plenic po meri. Lahko vam pa tudi mi pripravimo različne ideje glede na tematiko zabave in izberete tortico, ki si jo želite. Pišite nam na naš e-mail naslov (info@stvarca.si) ali pokličite na številko 031 368 340 in vam bomo z veseljem pomagali.

ORGANIZACIJA BABY SHOWER ZABAV: “Ustvarjanje nepozabnih trenutkov.”

V naši spletni trgovini ponujamo tudi možnost organizacije in izvedbe Baby shower zabav. V kolikor potrebujete pomoč pri organizaciji zabave, smo vam na voljo v vseh korakih (od začetka načrtovanja do končne izvedbe zabave). Nudimo vam ideje za tematiko zabave, igrice, dekoracijo, darila in vse kar spada zraven. Pokličite nas (031 368 340) ali nam pišite na e-mail naslov (info@stvarca.si) ter nam zaupajte svoje želje.

Različne ideje za praznovanja, nasvete in diy recepte pa najdete tudi na našem zavihku blog. Če imate kakšno željo za vsebino pa nam tudi to lahko napišete na e-mail naslov (info@stvarca.si).