Piškotek

68,00 

✰Združene moči dekorativne Stvarce in domišljijskih Nogavičnikov✰

Tortico krasi 40-50cm velik samorogec z velikimi očki in sladkorčki vsepovsod🦄 tale domišljijski samorogec je delo slovenske ustvarjalke, ki deluje pod imenom Nogavičniki. Vsaka igračka je unikatna in prav v tem je čar Nogavičnikov.

*UNIKATNA PONUDBA: Če želiš svojega unikatnega Nogavičnika, drugačnega izgleda kot tale roza sladkorček, mi kar napiši na mail (info@stvarca.si) barvno željo in katero živalico želiš.

Več o sestavi tortice in Nogavičnikih pa si preberi spodaj v opisu.

Ni na zalogi

Torta iz plenic Piškotek, samorogec s piškotki in sladkorčki, ja kjuuut je tale paketek res🤩 Srčkano darilo ob rojstvu ali za baby shower.

Sestava tortice:
  • Nogavičnik slovenske ustvarjalke s CE certifikatom
    • višina samoroga: 40 - 50cm
  • 35-40 pleničk Pampers Premium Care 2 (4-8 kg)
  • Dekoracija v roza barvi
  • NAPIS LAHKO DODAMO, napišite ga med opombe pri zaključku nakupa

Torta iz plenic stoji na kartonastem podstavku, ovita je v prozoren celofan in dekorirana s pentljo.

*Rok za izdelavo torte iz plenic je od 1 do 3 delovnih dni, zaradi njene oblike je možen samo osebni prevzem v Ljubljani.

*Rok za izdelavo unikatne tortice po naročilu je od 5 do 10 delovnih dni.

 

VIZIJA STVARCE:

Lea: Moja vizija pri Stvarci je na prvi vtis srčkano darilo ob rojstvu. Večja želja pa je povezovanje slovenskih ustvarjalcev, nuditi kupcem res kvalitetne izdelke in predvsem izdelke izdelane z ljubeznijo.❤️

Sama najbolj uživam v dekoriranju in tako so nastale tortice iz pleničk, osrednji lik in karakter tortice pa je izdelek slovenskih ustvarjalk in ustvarjalcev (prikupna igračka, mehka ninica za spanje, dekoracija sobice in še in še). Vse ustvarjalke osebno poznam, so mi predstavile svojo zgodbo in v tej njihovi pripovedi sem prepoznala koliko ljubezni vnesejo v svoj izdelek. Želim, da začuti to ljubezen vsak kupec, ki pogleda darilo in malček, ki stisne k sebi to igračko❤️

 

NOGAVIČNIKI - te srčkane živalice iz nogavičk z velikimi očki

Te prikupne živalice izdelane iz nogavičk so delo slovenske ustvarjalke Nataše❤️

Srčna oseba, predana svojemu delu z bujno domišljijo! Pokukajte na njen FB profil in se nasmejte ob zabavnih pripovedih Nogavičnikov, ki spremljajo vsako slikico. Mešanica prikupnega in zabavnega - tako kot vsak Nogavičnik. Iskreno bi tudi jaz imela svojega🤩 Opisala bi ga kot vedno pripravljenega, da te stisne k sebi in potolaži, s svojim izgledom pa nasmeje - verjamem, da postane najljubši prijatelj malčkov in malčic.❤️

Posebnost Nogavičnikov - vsak je UNIKATEN in zato predlagam, da če te tale pritegne, da ga kupiš, ker enakega več ne bo😊 Nataša ga pa z veseljem izdela po želji, samo napiši mi sporočilo z barvno željo in katero vrsto živalice želiš🦒🐕🦕🦄

 

Vse plenične torte si lahko pogledate v naši spletni trgovini in izberete svoje darilo ob rojstvu. Vsi izdelki v naši trgovini so dekorativne narave, saj pleničke niso v originalnem pakiranju.

Različne ideje za praznovanja, nasvete in diy recepte pa najdete tudi na našem zavihku blog. Če imate kakšno željo za vsebino pa nam tudi to lahko napišete na e-mail naslov (info@stvarca.si).