o podjetju

stvarca

Sem Lea Stvarnik, moja največja strast v življenju je ustvarjanje in to me je privedlo do odprtja podjetja Stvarca.

Vedno sem uživala v izdelovanju daril, dekoriranju in izvedbi različnih dogodkov. V preteklem letu sem imela priložnost organizirati in dekorirati Baby shower zabave in kmalu sem vedela, da želim biti s svojimi dekoracijami in ustvarjalnostjo del takih srečnih trenutkov.

V spletni trgovini lahko najdete različna darila in pakete za obdarovanja na Baby shower zabavah, obiskih ob rojstvu otrok in obdarovanj bodočih mamic.

Če imate kakšno posebno željo ali idejo za darilo me prosim kontaktirajte in bom z veseljem ustvarila nekaj novega – v tem je čar ustvarjalnosti. Vse tortice iz pleničk in druge paketke izdelujem sama, organizacijo Baby shower zabav pa izvedem s pomočjo vaših želja in svojih idej.

Če me pa želiš malce bolje spoznati in dobiti vpogled v moje delo in svet ustvarjanja, pa klikni na zavihek »blog« in si preberi moje objave.

USTVARJAM ZA VAS

Z vašimi željami in svojo ustvarjalnostjo vam želim polepšati posebne trenutke z idejami za darila, organizacijo dogodkov…

Darila za novorojenčke

V spletni trgovini lahko najdete različna darilca primerna za obdarovanja ob rojstvih. V kolikor želite darilce po naročilu me prosim kontaktirajte preko e-maila z opisom vaših želja in skupaj bomo ustvarili unikatno darilce.

Dekoracija

V kolikor potrebujete ideje in pomoč pri dekoraciji vaših zabav (Baby Shower, rojstnodnevne zabave…) me kontaktirajte preko e-maila (info@stvarca.si) z opisom vaših želja in skupaj bomo polepšali vaše posebne trenutke.

Organizacija

Na voljo sem vam za pomoč pri organizaciji in izvedbi Baby shower zabav in drugih praznovanjih. Z opisom želja me prosim kontaktirajte preko e-maila (info@stvarca.si) in skupaj bomo ustvarili nepozabne dogodke.

STVARCA

Naslov: Lovska ulica 25, 1000 LJ
Telefon: 031 368 340
Email: info@stvarca.si