o stvarci

Začelo se je z ljubeznijo do ustvarjanja

Hvala za obisk moje trgovinice, sem Lea Stvarnik in spodaj vam z veseljem predstavim svojo Stvarco <3

Začelo se je z ljubeznijo do izdelovanja, nastala je prva tortica za baby shower, kmalu druga in tako sem hitro prešla na odprtje trgovinice Stvarca.

Ime izhaja iz mojega priimka Stvarnik, vzdevek iz mojih šolskih dni.

Pri izbiranju imena mi to ime res ni šlo iz glave in tako sem vedela, da bo pravo. V SSKJ sem pa še našla stavek “mama se je iz porodnišnice vrnila z drobno, jokajočo stvarco” – popolno! 🙂

Začetna želja je bila izdelovanje darilnih paketkov in dekoracije ob rojstvu.
V zadnjem času pa so se moje misli in ljubezen do ustvarjanja preselili na drugačno, večjo vizijo. Želim si spodbujati povezovanje in promocijo slovenskih ustvarjalcev in ustvarjalk. Zato sem se odločila, da bo vsak paketek, ki ga izdelam vseboval slovenski izdelek ene ustvarjalke.
Kot ustvarjalka vem kakšno predanost, skrbnost in predvsem LJUBEZEN čutiš do izdelkov. Ko izdelujem moram sama začutiti, da sem resnično zadovoljna s končnim produktom, prej ne zapusti delavnice 😀
Tako ljubezen in strast imaj tudi veliko ustvarjalk in ustvarjalcev, ki poskrbi, da boste res prejeli kvaliteten izdelek za malo bebico.

Takim srčnim ljudem želim pomagati, ljudem ki neskončno uživajo v tem kar delajo in vnesejo toliko lepih emocij v svoje delo. Želim jim pomagati, da izpolnejo svojo željo po rasti, razvoju in da lahko delajo to v čemer najbolj uživajo – kakšna sreča <3

Upam, se bodo lahko iz te ideje razvijali različni projekti – za pomoč ustvarjalcem, pri uresničevanju njihovih potencialov in pa tudi družinicam in otrokom, ki to potrebujejo.

To je moja ideja, vsem vam pa želim, da zaživite in delate s strastjo in ljubeznijo <3

USTVARJAM ZA VAS

Z vašimi željami in svojo ustvarjalnostjo vam želim polepšati posebne trenutke z idejami za darila, organizacijo dogodkov…

Darila za novorojenčke

V spletni trgovini lahko najdete različna darilca primerna za obdarovanja ob rojstvih. V kolikor želite darilce po naročilu me prosim kontaktirajte preko e-maila z opisom vaših želja in skupaj bomo ustvarili unikatno darilce.

Dekoracija

V kolikor potrebujete ideje in pomoč pri dekoraciji vaših zabav (Baby Shower, rojstnodnevne zabave…) me kontaktirajte preko e-maila (info@stvarca.si) z opisom vaših želja in skupaj bomo polepšali vaše posebne trenutke.

Organizacija

Na voljo sem vam za pomoč pri organizaciji in izvedbi Baby shower zabav in drugih praznovanjih. Z opisom želja me prosim kontaktirajte preko e-maila (info@stvarca.si) in skupaj bomo ustvarili nepozabne dogodke.