kontakt

Stopi v stik z mano

DARILA IN DEKORACIJA, Lea Stvarnik s.p.

NASLOV

Lovska ulica 25, 1000 Ljubljana

EMAIL

info@stvarca.si

TELEFON

+386 31 368 340

Z veseljem vam bomo odpisali

13 + 13 =

Reklamacija

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži.
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

V primeru reklamacije lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si prodajalec pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da prinese izdelek na svoje stroške osebno na naslov podjetja.

Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek ali odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako.
Rok za zamenjavo izdelkov je 14 dni. Zamenjava izdelkov je mogoča le ob predložitvi računa oz. kopije računa.

Več informacij TUKAJ.

Plačilo

Trenutno je na voljo kupcu le način plačila po predračunu na poslovni račun podjetja.

Takoj po oddaji naročila bo uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Račun prejme plačnik računa in ne prejemnik, če je to druga oseba.

Uporabnik se zavezuje poravnati svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja DARILA IN DEKORACIJA, Lea Stvarnik s.p. v roku 8 dni po prejemu predračuna. Plačilo lahko izvede preko svojega e-bančnega računa (npr. Klik, Bank[@]Net itd.).  Po prejetem nakazilu Vam v roku 24 ur pošljemo elektronsko sporočilo o prejetem nakazilu in račun.

Več informacij TUKAJ.

Podatki o podjetju

S spletno trgovino Stvarca.si upravlja podjetje:

DARILA IN DEKORACIJA, spletna trgovina, Lea Stvarnik s.p.
Lovska ulica 25,
1000 Ljubljana, Slovenija

Davčni zavezanec: NE
Davčna številka: 93101031
Matična št: 8312303000

TRR odprt pri Delavska hranilnica d.d.
IBAN SI56 6100 0002 0688 216
BIC: HDELSI22